Aina puhdas auto

Juhlapesu

Juhlauutisia! HOK-Elannon ABC -ketju on tehnyt yhteistyösopimuksen Juhlapesun kanssa. Yhteistyön myötä Juhlapesu -asiakkaat voivat jatkossa pestä autonsa kaikissa HOK-Elannon ABC Autopesu -asemilla. Yhteistyö kattaa kaikki pääkaupunkiseudun 11 HOK-Elannon ABC-asemaa, jotka löydät alta.

Näin Juhlapesu toimii

Juhlapesu toimii puhelimesi kautta. Lataa puhelimeesi Juhlapesu-sovellus sovelluskaupasta sekä rekisteröidy käyttäjäksi. Autosi tunnistetaan automaattisesti autopesulan ovella joten voit vain valita sovelluksesta sopivan pesun ja ajaa pesuun. Kiinteän kuukausimaksun ansioista voit käydä pesussa niin usein kun haluat. Lisää Juhlapesusta ja tarkemmat ohjeet löydät osoitteesta: www.juhlapesu.fi


Juhlapesu toimii HOK-Elannon pääkaupunkiseudun 11 asemalla

ABC-Deli Käpylä

Vähänkyröntie 2, 00610 Helsinki

ABC-Deli Espoonlahti

Nöykkiönkatu 2, 02300 Espoo

ABC-Deli Mikkelä

Mikkelänkallio 1, 02270 Espoo

ABC-Deli Petikko

Petikontie 29, 01720 Vantaa

ABC-Deli Vuosaari

Vuotie 4, 00980 Helsinki

ABC Pitäjänmäki

Hankasuontie 2, 00390 Helsinki

ABC Malmi

Kirkonkyläntie 39, 00080 Helsinki

ABC Korso

Pihkalantie 4, 01480 Vantaa

ABC Ilola

Koivukylänväylä 66, 01390 Vantaa

ABC Vaarala

Lähdepuistontie 2, 01320 Vantaa

Näin Juhlapesu toimii.

Ei enää poletteja, maksutolppia tai hankalia ohjelmavalintoja. Autosi tunnistetaan pesulan ovella automaattisesti ja voit ajaa pesuun autosta nousematta. Kiinteällä kuukausimaksulla käyt autopesussa aina kun haluat, missä tahansa Juhlapesu-verkoston autopesulassa. Aloita asiakkuus lataamalla Juhlapesu-applikaatio ja pyyhkäise auto pesuun jo tänään!

 • 1.
  Lataa applikaatio
 • 2.
  Rekisteröidy käyttäjäksi
 • 3.
  Aja autopesulalle
 • 4.
  Valitse ja osta pesu
 • 5.
  Käynnistä pesu ja aja sisään
 • Juhlapesu-palvelun pesut, hinnat ja sijainnit:
  www.juhlapesu.fi

  Lataa juhlapesu-applikaatio ja tee pesusopimus.

Kilpailun säännöt:

Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää Helsingin Osuuskauppa Elanto PL 53, 00441 HELSINKI

Osallistuminen
Kilpailuun osallistuvat kaikki ABC Deli -mobiilietukortin lataajat lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän, palkintokumppanin ja niiden tytäryhtiöiden työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään, toimistojaan taikka henkilöitä, jotka ovat millään lailla kytköksissä kampanjaan.
Kilpailuun osallistuminen on ilmaista eikä se edellytä ostoksen tekemistä. Kilpailuun osallistuminen tarkoittaa näiden kilpailuehtojen hyväksymistä.
Yhtä henkilöä kohden sallitaan vain yksi osallistuminen. Useammat osallistumiset hylätään.

Palkinto
Joka tuhannes ABC Deli -mobiilietukortin lataaja voittaa 250 € arvosta lahjakortteja, jotka voi käyttää polttoaineeseen ja ruokaan ABC Deli -asemilla.
Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan ABC Deli Facebook sivulla.

Päättyminen
Kilpailu on voimassa aikavälillä 6.5.2015 - 31.8.2015. Kyseisen aikarajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei kelpuuteta.

Yleistä säännöistä
Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.