Tankkaus - säästä keskittämällä!

Tankkaus ABC-asemilla

ABC Delissä tankkaus sujuu helposti! Löydä itsellesi lähin ABC Deli tai automaattiasema ja tankkaus hoituu edullisesti, sillä polttoaineen hinta on meillä edullinen! Keskittämällä S-etukortilla säästät!

Kaikki ABC-Asemilla myymämme polttoaineet ovat laadukkaita, rikittömiä ja niihin on valmiiksi sekoitettuna lain edellyttämä määrä biokomponenttia. Polttoaineet hankitaan luotettavilta toimittajilta.

Tervetuloa tankkaamaan!

Polttoaineet ja autoiluPolttoainetankkaus


Polttoainevalikoimaamme kuuluu ympäristöystävällisemmät polttoaineet EkoFlex E85 ja ABC Smart Diesel.

EkoFlex E85


Polttoainevalikoimaamme kuuluu ympäristöystävällisempi EkoFlex E85 -korkeaseosetanolipolttoneste, joka soveltuu Flexfuel -moottorilla varustettuihin autoihin. Se vähentää autoilun fossiilisia hiilidioksidipäästöjä jopa 80 %.

Lue lisää

Smart Diesel


Smart Diesel sisältää nyt uusiutuvaa suomalaista UPM BioVerno -dieseliä. UPM BioVernoa valmistetaan selluntuotannon tähteenä syntyvästä mäntyöljystä UPM:n Lappeenrannan biojalostamolla. UPM:n BioVerno kasvihuonekaasupäästöjä (CO2-päästöjä) huomattavasti, jopa 80 % verrattuna fossiiliseen dieseliin.

Lue lisää

Polttoöljy


Polttoöljyn tuoteselosteet ja käyttöturvallisuustiedotteet löytyvät ABC-Asemat verkkosivustolta.

Lue lisää

Mobiilitankkaus


S-Pankin asiakkaana voit tankata ABC-asemilla helposti mobiililla. Mobiilitankkaus onnistuu nyt myös S-Business -kortilla.


Lue lisää

Sähköauton pikalataus


Pikalataus on turvallista. Lataaja ja vastaanottava auto varmistavat keskenään yhteyden ja lataustason ennen kuin voimavirta kytkeytyy.


Lue lisää

Lämmitysöljy


S-ryhmässä lämmitysöljyä myyvät alueosuuskaupat. Asiakasomistajana voit saada Bonusta myös yksityistalouden lämmitysöljyn ostoistasi.


Lue lisää

HOK-Elanto maksaa S-bonusta jopa 5 % kuukauden ostoksista.

Maailman helpoin kännykkätankkaus

S-mobiililla voi nyt myös tankata ABC:lla. Sovellus tunnistaa auton sijainnnin ABC-asemalla, jolloin tankkaajan tarvitsee vain valita sovelluksesta mittari ja tankata. Maksaminen hoituu automaattisesti maksukortilta.

Näin se toimii Lue lisää

Kilpailun säännöt:

Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää Helsingin Osuuskauppa Elanto PL 53, 00441 HELSINKI

Osallistuminen
Kilpailuun osallistuvat kaikki ABC Deli -mobiilietukortin lataajat lukuun ottamatta kilpailunjärjestäjän, palkintokumppanin ja niiden tytäryhtiöiden työntekijöitä sekä heidän perheenjäseniään, toimistojaan taikka henkilöitä, jotka ovat millään lailla kytköksissä kampanjaan.
Kilpailuun osallistuminen on ilmaista eikä se edellytä ostoksen tekemistä. Kilpailuun osallistuminen tarkoittaa näiden kilpailuehtojen hyväksymistä.
Yhtä henkilöä kohden sallitaan vain yksi osallistuminen. Useammat osallistumiset hylätään.

Palkinto
Joka tuhannes ABC Deli -mobiilietukortin lataaja voittaa 250 € arvosta lahjakortteja, jotka voi käyttää polttoaineeseen ja ruokaan ABC Deli -asemilla.
Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan ABC Deli Facebook sivulla.

Päättyminen
Kilpailu on voimassa aikavälillä 6.5.2015 - 31.8.2015. Kyseisen aikarajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei kelpuuteta.

Yleistä säännöistä
Kilpailunjärjestäjä varaa oikeuden keskeyttää tai muuttaa kampanjaa johtuen siitä riippumattomista erityisolosuhteista, jotka vaikuttavat sen kykyyn suorittaa kampanja loppuun.